Ρόδος 25 Μαΐου 2022 – Ημερίδα του Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου

To Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου πραγματοποιεί Ανοιχτή Ημερίδα,  την Τετάρτη 25 Μαΐου και ώρα από 10:00 π.μ. μέχρι 15: 30μ.μ., με θέμα:

 

“Τρία χρόνια λειτουργίας του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης: οι Συνθήκες Διαβίωσης και οι Προοπτικές Κοινωνικής και Οικονομικής Ένταξης των Ευάλωτων Ομάδων στο Νότιο Αιγαίο”.

 

Αντικείμενο της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τον ρόλο και το έργο του Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης αναφορικά με την ανάπτυξη και την ευημερία στον κοινωνικό τομέα καθώς και η διάχυση των ευρημάτων των επιστημονικών ερευνών του Παρατηρητηρίου, οι οποίες έχουν υλοποιηθεί στη διάρκεια λειτουργίας του. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση για τη σημασία της ψηφιακής αναβάθμισης των υπηρεσιών κοινωνικής προστασίας σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. 

 

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις δικτύωσης και ενημέρωσης του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου με στόχο τον διαμοιρασμό της γνώσης και την προώθηση της συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.  Εδώ μπορείτε να δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της Ημερίδας Περιφ_ Παρατηρητήριο_ Ατζέντα Ημερίδα Ρόδος 25.05.2022 final

 

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα παρακολούθησης ψηφιακά μέσω εγγραφής στον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_3bO2JRnZT0ywMea9c6XP-w.

 

Η συμμετοχή σας στην ημερίδα θα αποτελέσει μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για εμάς!

 

 

Σχετικοί Σύνδεσμοι – Επικοινωνία:

Ιστοσελίδα Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου: https://socialobservatory.pnai.gov.gr/ 

Crowdpolicy: https://crowdpolicy.com

Τηλ επικοινωνίας (Σύρος): 22810 76923, 22810 76775 κ. Κυρίτση Κυριακή, κ. Κουρκουμάρη Κωνσταντίνα

(Ρόδος): 22413 64424 κ. Αττιτή Ειρήνη, κ. Χατζήπαπα Κατερίνα.